Hoe fijn is het, om even dat duwtje in je rug te krijgen, van iemand die je begrijpt?

Je werkt hard aan de groei van je Sweet Bakery, je weet dat er meer in zit en hebt daar ook allerlei ideeën over. Maar hoe zet je deze ideeën om in concrete doelen? Hoe ga je die groei creëren waar je al zo lang naar verlangd, zodat het deze keer écht gaat lukken?

Ik weet hoe lastig het kan zijn om deze stappen alleen te zetten. Maar hoe fijn is het, om net even dat duwtje in je rug te krijgen, van iemand die je begrijpt, iemand die het pad al eens bewandelt heeft. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Babe, i got you! 

Seliha Sarioglu Soet Academy

The distance between dreams and reality is called action

Soet Academy 1;1 coaching

Tijdens het 1:1 coachingstraject gaan we gericht aan de slag met jou en je gewenste doelen, waardoor je ook daadwerkelijk gaan groeien.
Of het nu gaat over het succesvol bouwen van je merk, het werken aan je ondernemers mindset, je zichtbaarheid op social media of het verkopen van jouw taarten of sweets? Samen gaan wij er voor zorgen dat jij en je Sweet Bakery aan het eind van dit traject next level zijn gegroeid!

We werken samen voor een periode van 12 weken en hebben, om de week, een meeting via Zoom van een uur. Tijdens de eerste meeting maken we uitgebreid kennis en bespreken we vooral jouw behoefte. Waar sta je op dit moment en waar wil je graag naar toe?

In de sessies die daarop volgen, begeleid ik je in de stappen die nodig zijn om de door jou gemaakte doelen ook echt te gaan halen!

 

TWIJFEL JE NOG?

Of heb je nog vragen?

NEEM CONTACT MET ME OP!