Je bent een ambitieuze vrouw en wil van je hobby je bedrijf maken.

Je bent klaar met het aanklooien en wil nu eindelijk gaan groeien. Je wil meer klanten en meer omzet. Je weet dat er veel meer in je zit en bent klaar om in actie te komen. Je hebt daar allerlei ideeën over, maar je weet niet hoe je die ideeën omzet naar concrete doelen.

 

Babe, i got you! 

Seliha Sarioglu Soet Academy

The distance between dreams and reality is called action

Soet Academy 1;1 coaching

Tijdens het 1:1 coachingstraject gaan we gericht aan de slag met jou en je gewenste doelen, waardoor je ook daadwerkelijk gaan groeien, meer klanten zult krijgen en meer omzet gaat maken.

Of het nu gaat over het succesvol bouwen van je merk, het werken aan je ondernemers mindset, je zichtbaarheid op social media of het verkopen van jouw taarten of sweets? Samen gaan wij er voor zorgen dat jij en je Sweet Bakery aan het eind van dit traject next level zijn gegroeid!

We werken samen voor een periode van 12 weken en hebben, om de week, een 1,5 uur durende meeting via Zoom. Tijdens de eerste meeting maken we uitgebreid kennis en bespreken we vooral jouw behoefte. Waar sta je op dit moment en waar wil je graag naar toe?

In de sessies die daarop volgen, begeleid ik je in de stappen die nodig zijn om de door jou gemaakte doelen ook echt te gaan halen!

 

Durf jij het aan om nu écht in actie te komen en je zelfleiderschap te ontwaken?

Druk dan nu op de onderstaande knop

TWIJFEL JE NOG?

Heb je nog vragen of wil je een kennismakings call aanvragen? 

NEEM CONTACT MET ME OP!