Lightroom preset bundel

Bright & Bold

In één klik jouw foto’s omtoveren tot lichte en professionele foto’s.

 

Ja! ik wil de presets!

Wil jij in één klik jouw foto’s omtoveren tot lichte en professionele foto’s?

😖 Je foto’s zien er vaak donker en flets uit, en je vindt het moeilijk om je foto’s te bewerken. Je wil heel graag lichte en frisse foto’s, maar je weet niet hoe.

😖 Het is heel belangrijk voor jou om eenheid te creëren in je foto’s. Voor je social media kanalen, je website, productfoto’s of simpelweg voor je fotoboeken waar je je mooiste herinneringen in bewaard.

😖 Je verliest veel tijd aan het bewerken van je foto’s. Tijd die je eigenlijk liever aan andere dingen wil spenderen.

 

Soet Academy

I got you babe! 

Samen met fotografe Lizet Beek heb ik gewerkt aan een Lightroom preset bundel die erg veelzijdig is en jou enorm blij gaat maken. Wij zijn in ieder geval al fan😉

Deze ‘Bright & Bold’ preset bundel, bevat maar liefst 9! prachtige filters. Hiermee tover jij jouw foto’s in één klik om tot mooie lichte en kleurrijke foto’s. Dus geen frustratie meer tijdens het bewerken van je foto’s en je houdt meer tijd over voor andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Ook creëer je heel makkelijk eenheid in je foto’s en hebben ze direct een professionele look.

Hierdoor vergroot je direct jouw expertstatus.

Wat zijn presets?

Presets, ook wel voorinstellingen genoemd, zijn filters voor over je foto’s. Deze zorgen ervoor dat je je foto’s in een handomdraai een professionele look kunt geven. Filters zorgen ook voor meer eenheid in je foto’s. Dit kan ideaal zijn voor je fotoboeken,  maar ook voor op je social media account en je website. Je kan de filters gebruiken over je gemaakte foto’s, via de gratis mobiele app: Adobe Lightroom.

Wanneer je een filter pakket koopt, kan je deze snel en gemakkelijk installeren op je telefoon en daarna kun je direct aan de slag. Als je een filter aan je foto hebt toegevoegd, kun je ook nog andere aanpassingen doen zoals de temperatuur, belichting, kleurtonen, contrast etc. Vaak hoeft dit al helemaal niet, omdat de filters zo goed passen op allerlei foto’s.

Wanneer je het filterpakket aangeschaft, ontvang je een duidelijk instructie hoe je deze kunt installeren en gebruiken. Ook is er speciaal Instagram account waar je gratis toegang tot hebt en terecht kunt voor vragen en hulp. Hier worden ook tips & tricks gedeeld om je Bright & Bold preset bundel set maximaal te gebruiken.

Before & After

In 3 stappen aan de slag

Lightroom presets zijn geschikt voor over foto’s die met je mobiele telefoon gemaakt zijn. In de handleiding die je mee gestuurd krijgt staat precies beschreven hoe je de filters op je telefoon installeert en kunt toepassen op je foto’s.

stap één

Eerst download je de gratis app ‘Adobe Lightroom’ op je telefoon. Deze heb je nodig om de presets te gebruiken.

 

 

stap twee

Zodra je het preset pakket gekocht hebt voeg je deze snel en gemakkelijk toe in de Adobe Lightroom app middels de handleiding die je ontvangt via PDF. 

 

stap drie

Na het bekijken van de uitleg en het importeren van de presets kan je direct aan de slag. Je voegt de presets toe aan je foto’s. De preset toont gelijk de nabewerkte foto.

 

Bright & Bold Preset Bundel

 

✅ 9 Lightroom presets voor mobiel
✅ Creëer eenheid in je foto’s
✅ Het vereenvoudigt je fotobewerkingen aanzienlijk
Bespaar tijd
✅ Handleiding via PDF
✅ Instagram account met tips & trics
✅ Gemaakt voor iOS & Android