info@soet-academy.nl

Retourneren

Het kan gebeuren dat je je bestelling binnen krijgt, maar dat je toch niet helemaal tevreden bent over alles. Mocht dit het geval zijn, dan heb je het recht om binnen 14 dagen na binnenkomst het product – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking te retourneren.

Je kunt ons een e-mail sturen naar info@soet-academy.nl waarin je je ordernummer vermeld en de reden van retour. Wanneer ik je retour hebben ontvangen, stort ik binnen 14 dagen het bedrag terug op je rekening.

Voldoet je retour aan de volgende voorwaarden?
– Product is onbeschadigd (mocht het wel beschadigd zijn, dan zal ik dit doorberekenen)
– Product zit in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)

Als het aan deze eisen voldoet, en je hebt ons een e-mail gestuurd, dan kun je het product retourneren naar:
Soet Academy tnv Seliha Sarioglu
Mr Henri Viottastraat 53
7541XH Enschede

Je kunt het product retourneren via een servicepunt van bijvoorbeeld PostNL. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Het risico van een zending ligt te allen tijde bij de verzender.

HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@soet-academy.nl Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

TWIJFEL JE NOG?

Heb je nog vragen of wil je een kennismakings call aanvragen? 

NEEM CONTACT MET ME OP!