Hoe maak je jouw Sweet Bakery winstgevend?

Je bent vanuit je passie met je bedrijf of hobby gestart. Je wilt je graag bezighouden met je passie, maar de uren die je erin steekt, betalen zich niet terug. Steeds vaker vraag je jezelf af, waar doe ik het nog voor?

Babe, i got you! 

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

 • Je passie is taarten maken in je vrije tijd, naast je huidige baan of wellicht werk je al fulltime aan je Sweet Bakery.
 • Je maakt enorm veel uren in de keuken, maar je houdt te weinig geld over om je passie rendabel genoeg te maken.
 • Je hebt totaal geen structuur in je werkzaamheden en ziet vaak door de bomen het bos niet meer
 • Je zou heel graag minder gaan werken, zodat je je meer kunt focussen op je passie. Maar door de mate aan inkomsten is dat geen optie.
 • Je hebt het gevoel dat er veel meer in je zit dan je op dit moment laat zien.
 • Je money mindset is niet “on point” en je weet niet goed je prijzen te bepalen.
 • Je vind het moeilijk je grenzen aan te geven aan de klant.

MAAR HOE ZOU HET ZIJN ALS…. 

Je meer structuur in je werkzaamheden zou hebben. Je meer werk kunt verrichten binnen hetzelfde tijdsbestek, zonder dat je daar harder voor hoeft te werken. Je zou kunnen leven van je passie of een extra zakcentje verdienen naast je huidige baan. Dat er orde in de chaos komt. Je niet langer ja tegen elke klant zegt en met nog meer plezier aan je passie kunt werken.

Ik ben Seliha

Ik ben Seliha

Voormalig Cake Queen en nu jouw Cake Business Expert

Ik runde de afgelopen jaren mijn eigen Sweet Bakery “De zoete hemel” en ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn. Hoeveel tijd en geld het allemaal kost en laten we niet vergeten hoeveel je moet weten en graag wilt kunnen. Ook ik heb late avonden in de keuken doorgebracht, omdat ik voor de zoveelste keer weer ja tegen een klant had gezegd, terwijl mijn agenda eigenlijk al bomvol stond. Ik wist gewoon niet hoe ik op de juiste manier moest plannen of nee moest zeggen tegen de klant. Maar de grootste reden was toch wel, dat ik niet wist hoe ik productiever kon werken . Dat moest beter kunnen!

Ik heb uiteindelijk met De zoete hemel enorm veel succes behaald. Simpelweg omdat ik de beste manier heb gevonden om productiever te werken. Zo creëerde ik meer structuur en kon ik in dezelfde tijd meer bestellingen aannemen, zonder dat ik daar harder voor hoefde te werken. Met als resultaat meer omzet en meer winst. Hierdoor werd mijn sweet bakery financieel betrouwbaar, werkte ik met meer rust en plezier en kon ik mijn droom waar maken. 

Dit leer ik heel graag aan jou!

NA DEZE CURSUS:

 • Kun je sneller en strakker taarten afwerken.
 • Zul je meer winst overhouden van je omzet.
 • Ga je met meer structuur werken, wat je meer rust zal opleveren.
 • Zul je de juiste mindset hebben om geschikte prijzen voor jouw product te vragen.
 • Kun je makkelijker je grenzen aangeven bij de klant.
 • Heb je nog meer plezier in het uitvoeren van je passie.
Soet Academy

3 REDENEN OM VANDAAG NOG MET MIJ SAMEN TE WERKEN

Je expertstatus en 

je zelfvertrouwen groeit.

Je trekt meer klanten aan en

zult meer winst maken. 

Meer structuur en rust in

je werkzaamheden

DE INVESTERING

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SAMENWERKEN MET SOET ACADEMY:

In mijn zoektocht naar mede bakkers waar ik van kon leren, kwam ik de Zoete Hemel tegen. Seliha werd echt vrijwel meteen m’n voorbeeld.
Wat een creaties, doorzettingsvermogen en passie. Aanstekelijk! Van haar wilde ik meer leren.


Geen moment spijt van gehad. Ik wilde vooral efficiënter werken en m’n eigen draai vinden. Inmiddels werk ik echt daadwerkelijk efficiënter. Ook voel ik me zekerder om “nee” te verkopen tegen aanvragen die niet bij me passen. Het is daarnaast ook onwijs fijn om met mede bakkers te kunnen sparren.

KITTY

Ik durf nu, na de workshop, een taart te maken en kan die taart met trots presenteren. Geen drip meer om me voor te schamen en ze zijn nog súper lekker ook, haha!

Ik vond het een grote investering om ‘gewoon voor mezelf, gewoon voor de hobby’ te doen. Ik heb er wel even heel serieus over na moeten denken, maar ik ben héél blij dat ik het gedaan heb. Ik heb het plezier in taarten maken echt terug gekregen en daarbij kan ik het ook nog eens veel sneller dan per taart van vroeger.

 

MIRANDA

Ik zat er op zich al best lekker in met Cake me happy. Maar vind dat je al ondernemer niet uitgeleerd bent. Ik werk nu alleen nog maar met deze Soet methode en het werkt fantastisch.
Ook het aanbrengen van meerdere kleuren gaat nu veel beter.

Het support wat jij geeft is echt heel fijn, je laat iedereen in zijn waarde en geeft eerlijk antwoord.

Het heeft voor mij vooral veel tijd opgeleverd. Ik kan daardoor nu veel meer taarten tegelijk aan. 

SAVON

Veel gestelde vragen:

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die als passie taarten maken heeft en graag wil leren hoe je slimmer kan werken, zodat je meer winst van je omzet overhoudt. Of je het nou hobbymatig doet, of als fulltime baan. 

Ik ben pas een beginner, kan ik deze cursus ook volgen?

Jazeker, de eerste module is een basis module. Waarin duidelijk uitgelegd wordt welke materialen je allemaal nodig hebt, hoe je een cake bakt en hoe je een cake stapelt. De rest is daarna makkelijk te volgen. Ook heb je 6 maanden toegang tot deze cursus, dus tijd genoeg om te oefenen.

Kan de cursussen kado aan iemand geven?

Natuurlijk! Je vult dan bij het afrekenen je eigen adres als factuuradres en de naam en adres voor wie de cursus is bij het ‘afleveradres’.  De adresgegevens zijn nodig omdat bij elke ( betaalde ) cursus je een kleinigheidje krijgt voordat we starten of er een materialenset verstuurd moet worden.  

Wanneer start de training?

Maandag 29 november 

Wat als ik op de startdatum van een cursus al een afspraak heb?

Dat is geen probleem. Elke cursus staat 6 maanden online. Je volgt ze dus op jouw eigen tempo en tijdstip. 

Ik heb geen Facebook, hoe kom ik nu bij de community?

Je heb voor de community wel echt een Facebook account nodig. Je kan er één aanmaken voor dit doel, om daarna weer te verwijderen.

Kan ik de cursus ook zonder materialenset volgen?

Nee dat is niet mogelijk. De materialen set is namelijk een groot onderdeel van de Soet Methode en je zult anders niet hetzelfde resultaat bereiken binnen dezelfde tijd. 

Kan ik een andere maat Cake disk krijgen?

Voor de cursus niet. In de cursus leer je namelijk waarom de 15 cm taart de ideale maat is voor de meest gevraagde bestellingen. Maar je bent natuurlijk vrij om zelf extra disks aan te schaffen. Je krijgt hier een kortingscode van mij voor:)

Ik woon in Belgie, kan ik ook meedoen aan de cursus? En Hoe kan ik betalen vanuit Belgie?

Jazeker, de cursus is digitaal en er wordt Nederlands gesproken. Je kiest bij het afrekenen voor ‘Bancontact’.

WAAR WACHT JE NOG OP?

 

Schrijf je in via de knop hieronder en ik zie je in de training!

TWIJFEL JE NOG?

Heb je nog vragen of wil je een kennismakings call aanvragen? 

NEEM CONTACT MET ME OP!